full screen background image

Sistare parţială a furnizării apei potabile

În vederea executării unor lucrări de branșare la conducta de 1000 mm în diametru a comunei Gherăești, ApaVital se află în situația de a nu furniza apă potabilă începând cu ziua de vineri, 12 august 2022, ora 6.00, până sâmbătă 13 august 2022, orele 18:00 (oră estimată), către utilizatorii din localitățile: Mogoșești Siret, Muncelul de Sus și Tudor Vladimirescu din comuna Mogoșești Siret.

În comunele: Strunga (cu satele aferente), Ion Neculce (cu satele aferente), Bălțați (cu satele aferente), Erbiceni (cu satele aferente), Dumești (cu satele aferente), Valea Lupului (parțial), Târgu Frumos și Podu Iloaiei, apa se va furniza cu presiune scăzută.

La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate.

Dacă situația persistă, sunați la ApaVital, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Pentru informații suplimentare și sesizări, utilizatorii pot suna la Centrul de Contact ApaVital, telefon 0232.969.

 

comments

comments