full screen background image

Investiţii oprite de ApaVital în localitatea Pietrărie

ApaVital anunță oprirea lucrărilor de investiții pe care le realiza în această perioadă pentru mărirea capacității de distribuție a apei potabile către utilizatorii din localitatea Pietrărie, comuna Bârnova, în contextul în care doi proprietari de terenuri nu și-au dat acceptul pentru realizarea lucrărilor de subtraversare a conductei pe un drum privat.

Având în vedere problemele în furnizarea apei apărute în această vară în zona menționată, determinate de perioada de secetă și de consumul excesiv, ApaVital a găsit o soluție pentru a rezolva problema, prin realizarea unei legături între rezervoarele de apă Pietrărie 2 și Pietrărie 1.

S-au făcut eforturi pentru a identifica un traseu pentru realizarea legăturii între cele două rezervoare, s-au montat în regim de urgență peste 500 de metri de conductă, însă lucrurile s-au împotmolit după ce doi dintre proprietarii unui drum privat nu și-au dat acceptul pentru realizarea lucrărilor.

Până la finalizarea investiției urmau să mai fie montați încă 300 metri de conductă.

În aceste condiții, ApaVital se află în imposibilitatea de a continua lucrările și de a rezolva – prin intermediul acestei investiții realizate din fonduri proprii – problemele existente în furnizarea apei către utilizatorii din zona Pietrărie.

comments

comments