full screen background image

Viva La Playa revine cu multă energie, jocuri și premii la CORNIȘA AQUAPARK&SPORTS

Prima ediție de Viva la Playa 2022 din această vară ne propunem să fie…WOW!

Cornișa AquaPark&SportsBotoșani este mereu gazdă perfectă pentru ceea ce noi numim fără modestie și exagerare, evenimente de vară WOW!

 

Soarele sperăm să fie sus pe cer, apa ideală pentru bălăceală, iar echipa Viva la Playa vine cu energia, inspirația, umorul și distracția la purtător.

Weekend-urile tale de vară prind din nou viață și culoare!

Pentru a trăi din plin această vară, îți dăm întâlnire în Botoșani, la Cornișa Aquapark&Sports. Evenimentul tău de vară se aude în toată rețeaua VIVA FM.

Echipa VIVA La Playa va anima atmosfera cu cele mai tari jocuri și concursuri, așa că pregătește-te pentru înnot, plajă, aqua gym, spectacole în Amfiteatru, concursuri sportive, bălăceală cât cuprinde. Concursuri de flotări, de rime, de cântat, de înot, de aruncat bile în pahare, echipa Viva la Playa își dovedește inspirația și creativitatea.

Vii la Cornișa, joci tenis, faci river rafting, ai lac cu bărci și hidrobiciclete. Bălăceala și jocurile celor mici vor răsuna din zona piscine copiilor, astfel încât toată lumea va fi conectată la relaxare.

Playlisturi antrenante, intervenții live, multă bună dispoziție și chef de distracție, toate, vara aceasta la Cornișa Aquapark&Sports din Botoșani!

Parteneri de distracție și responsabili cu premiile: Cotnari, AVON, Uvertura Mall din Botoșani, Aquaphor Filtre de Apă-acum și în magazinele Euro-Instal Iași, Bermas Suceava şi Avanti Pizza Botoşani (din incinta Uvertura Mall).

A venit momentul mult așteptat din an în care fredonăm la unison Viva La Playa! Împreună oferim multe zâmbete și creăm amintiri!

Pentru că vremea e shimbătoare, îți recomandăm să ne asculți în FM și să ne urmărești în online pentru a afla când îți dăm întâlnire la Cornișa.

Uite cum ne-am distrat anul trecut la Viva La Playa- AICI.

 

comments

comments