full screen background image
seri melancolice eminesciene

Festivalul Național „Seri Melancolice Eminesciene”

Festivalul Național „Seri Melancolice Eminesciene” va avea loc în perioada 11 – 14 august la Memorialul Ipotești.

Evenimentul cultural muzical deosebit, pentru iubitorii de folk, blues și jazz va debuta cu concursul de folk, iar juriul festivalului va nominaliza premianții în baza interpretării pe scena de la Ipotești a pieselor pregătite pentru concurs, precum și câștigătorul marelui trofeu „Mihai Eminescu” de la această ediție.

În serile dedicate folkului, joi si vineri. vor urca pe scena festivalului Seri Melancolice Eminesciene, printre alţii, Emeric Imre, Mircea Baniciu și Fără Zahăr. În zilele de sâmbătă și duminică, 13 și 14 august, spectatorii vor avea parte de seri dedicate blues-ului și jazz-ului.

Astfel, pe 13 august vor evolua Sorin Zlat, Mike Godoroja & Blue Spirit și prietenii, iar pe 14 august, în cadrul workshop-ului ținut de Florian lungu (Moșu), ca invitat – Formația Dixi Tram și în recital – Trenul de Noapte cu Petrescu Marcian la harmonică și Balkanamera Jazz Q, cu Liviu Mărculescu la trombon și bucium. În perioada 11 -14 august, la Memorialul Ipotești vor avea loc și alte activități dedicate publicului.

După încheierea spectacolelor, organizatorii vor asigura mijloace de transport pentru spectatori, pe ruta Ipotești – Botoșani.

Vă recomandăm să citiți și:

Elevii de 10 au fost premiați! Munca și consecvența le-a adus succesul

comments

comments