full screen background image
Conferinţă, Sorin Cîmpeanu, flexibilizarea rutelor de acces în învățământ, Teach for Romania, Inspectoratului Școlar Județean Iași, Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” Iași, Sindicatul de Învățământ „Spiru Haret” Iași

Conferinţă despre pregătirea pentru cariera didactică

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a participat sâmbătă, la Iași, la conferința „Pregătirea relevantă pentru cariera didactică și flexibilizarea rutelor de acces în învățământ”.

Evenimentul a fost organizat de “Teach for Romania“, în parteneriat cu Consiliul Județean.și a reunit actori relevanți care, prin contribuția lor, pot produce schimbările sistemice din educație.

Această conferință a adus la masa de discuții specialiști în educație, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Iași, ai Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” Iași, ai Sindicatului de Învățământ „Spiru Haret” Iași, dar și ai Federației Asociațiilor de Părinți și ai Consiliului Elevilor.

Participanții au căutat soluții pentru probleme critice precum: deficitul de cadre didactice; nevoia de sprijin, mentorat, în mod particular pentru cadrele didactice debutante, și altele.

 

comments

comments