full screen background image

Primarul Iașului cere delegarea dreptului de semnătură altor șefi din Primărie

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, şi-a exprimat surprinderea faţă de acţiunea prefectului Bogdan Cojocaru privind atacarea în instanţă a unei dispoziţii a edilului prin care acesta delega dreptul de semnătură altor şefi din Primărie.

Chirica a decis ca analiza, verificarea şi semnarea unor documentaţii care ţin de domeniul urbanismului să fie delegate unor demnitari şi funcţionari din cadrul municipalităţii care au atribuţii în acest domeniu.

Totodată, primarul l-a îndemnat pe prefectul de Iaşi ca – înainte de a lua astfel de decizii care duc la un blocaj la nivelul administraţiei locale – să dialogheze şi să colaboreze cu reprezentanţii autorităţii administraţiei ieşene.

“Practic, demersul prefectului blochează activitatea Direcţiei de Urbanism, iar cea care are de suferit este comunitatea ieşeană, fie că vorbim de simpli cetăţeni – care doresc să construiască ceva, fie că vorbim de companii sau firme private care au nevoie de avize pentru dezvoltarea afacerilor” a declarat Mihai Chirica.

 

Vă recomandăm să citiți și:

Urmează să fie construit Terminalul 4 al Aeroportului Iași

Aproape 1.000 de locuri de muncă disponibile

 

comments

comments