full screen background image
Șeful DSu

Șeful DSU, dr. Raed Arafat, a vizitat noua Unitate de Primiri Urgențe

Șeful DSU, dr. Raed Arafat, a efectuat, miercuri, o vizită de lucru în Botoșani.
Alături de prefectul județului și medicul șef al UPU-SMURD, dr. Raed Arafat a vizitat noua Unitate de Primiri Urgențe, realizată cu sprijinul autorităților județene, o unitate sanitară modernă, la standarde europene, pregătită pentru a oferi pacienților asistență medicală de urgență de calitate, adaptată nevoilor acestora.
Totodată, au fost purtate discuții cu reprezentanții Serviciului de Ambulanță și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, subiectele vizate fiind resursa umană și problemele identificate cu care personalul de urgență se confruntă, în scopul de a fi remediate.
Șeful DSU a mulțumit autorităților județene pentru eforturile depuse în realizarea acestui proiect menit în a salva vieți și a oferi întregului personal medical un nou spațiu de lucru, mai modern și mai adaptat nevoilor acestora de a acorda asistență medicală de înaltă calitate pacienților.
De asemenea, dr. Raed Arafat a adresat mulțumiri tuturor colegilor medici, asistenți, personal medical auxiliar pentru munca și eforturile imense depuse în scopul salvării cetățeniilor aflați în suferință. Nu trebuie uitat faptul că, în perioada de vârf a pandemiei de COVID-19, vechea Unitate de Primiri Urgențe Botoșani, asemeni multora din țară au funcționat ca adevărate secții de terapie intensivă, 24h din 24h, sprijinind, îngrijind și salvând bolnavii atinși de această maladie.
De asemenea, teme de discuţie precum resursa umană, suplimentarea și atragerea de forță de muncă specializată, au fost alte subiecte abordate atât cu autoritățile județene cât și cu reprezentanții UPU-SMURD Botoșani.

Vă recomandăm să citiți și:

comments

comments