full screen background image
Elevii de 10

Elevii de 10 au fost premiați! Munca și consecvența le-a adus succesul

Elevii de 10 din municipiul Botoșani au fost felicitați, astăzi, în cadrul unei festivități organizate la Primărie.

Cei 4 absolvenți de gimnaziu și 5 absolvenți de liceu din municipiul Botoșani care au obținut media 10 la examenele naționale, au fost premiați, miercuri, de Primărie și Inspectoratul școlar.

Pe lângă diplome, aceștia au primit și câte o mie de lei din partea Consiliului Local.

Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani:

Cei patru elevi din municipiu, cu 10 pe linie la Evaluarea Națională sunt Bogdan Chebac – Şcoala Gimnazială 17, Teodora Constantin – Şcoala Gimnazială „Grigore Antipa”, Ema Ioana Andronic şi Alexandru Mihail Macovei – de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

Toți își vor continua studiile la Botoșani, la unități de învățământ de elită pentru a obține performanțe și în viitor. Din echipa de tineri studioși cu media maximă la Bacalaureat fac parte surorile gemene Andreea Irina și Mihaela Cezara Iurea, Raluca Ștefania Brumă, Elena Cristiana Crețu și Maria Culidiuc, toate absolvente ale Colegiului Național (Mihai Eminescu).

prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general:

Cei nouă elevi de top au fost felicitați de primarul Cosmin Andrei, președintele Consiliului Județean Doina Federovici, inspectorul școlar general Bogdan Suruciuc și inspectorul școlar general adjunct Cristina Bălăucă.

prof. Cristina Bălăucă, inspector școlar general adjunct:

Media maximă fost obtinută și de alte trei eleve din județul Botoșani:  Andreea Anghel – Şcoala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi (Evaluare Națională), respectiv Veronica Horopciuc, absolventă a Liceului “Dimitrie Cantemir” Darabani și Anamaria Adelina Gîrțu, absolventă a Liceului “Regina Maria” Dorohoi.

Vă recomandăm să citiți și:

Povestea oraşului meu. Caravana de Patrimoniu la Casa George Enescu 2022

 

comments

comments