full screen background image

FLY PROJECT lansează BIPOLAR – o piesă manifest

Muzica FLY PROJECT este permanent în toate cluburile din lumea întreagă, strânge sute de milioane de vizualizãri și zeci de mii de oameni împreună, la concerte. Tudor a decis să scoată și o piesă cu un mesaj puternic, care dă speranță și bucurie celor care le-au pierdut, din orice motiv.

Bipolar este noul single FLY PROJECT, un manifest pentru stările prin care trece un om și lumea în care trăiește, care îl provoacă la un carusel de sentimente. Piesa te motivează să iei lucrurile așa cum sunt, să cauți soluții și să te bucuri de viață pe un ritm de reggaeton.

 Piesa asta este despre mine, despre tine, despre el.. despre noi toți în anumite momente, când viața ne aruncă în niște stări pe care trebuie să le trăim din mers, în care nu avem timp să înțelegem ce se întâmplă cu noi, când ne afundăm în treburi și uităm de noi. Întotdeauna însă există o soluție, o zi de mâine mai limpede și care îți arată că totul se poate rezolva, poate să fie bine, să uiți de probleme și să dansezi , spune Tudor.

Bipolar, produsă de Tudor Ionescu și echipa United States Of Music, studioul deținut de artist, este lansată astăzi, simultan în toatã lumea, pe toate platformele de streaming și magazinele muzicale.

Tudor Ionescu, de la FLY PROJECT a fost live la Viva Flash, cu Cerasela Ciobanu. Ascultă discuția mai jos:

comments

comments