full screen background image

Cezar Gună lansează noul single – Aici și Acum

Cezar Gună revine cu noul său single–„Aici și Acum”, una dintre piesele scrise și compuse chiar de tânărul artist. După ce și-a lăsat amprenta pe lansări precum „Fluturi” sau „Llamame”, hit-uri ce au reușit să stea săptămâni întregi în topurile radio, noul single vrea să urmeze aceeași direcție a succesului.Versurile piesei ne vorbesc despre cât de greu ne este de cele mai multe ori să trecem peste povestea unei iubiri intense ce, oricât am încerca, continuă să ne țină legați de amintirile pe care le avem alături de persoana iubită.

Când am scris piesa, m-am gândit la fiecare dintre noi. Nu există persoană care să fi iubit atât de puternic și care să fi trecut ușor peste povestea de dragoste.Versurile piesei sunt, de fapt, gândurile pe care fiecare dintre noi le are atunci când nu reușim să ne desprindem de trecut.

Poate e vina noastră,poate e vina emoțiilor și a amintirilor create împreună. Dar un lucru e cert: nu poți să impui inimii să simtă ceva anume” ne spune Cezar Gună.Piesa a fost scrisă de către Cezar Gună alături de Costel Dominteanu, producătorul alături de care a lucrat pentru piesa ce ne-a reprezentat anul acesta la Eurovision.

Cezar Gună a fost live la Viva Flash, cu Cerasela Ciobanu. Ascultă discuția mai jos:

comments

comments