full screen background image

O nouă ediţie a Festivalului SOMMERFEST RĂDĂUȚI

Cea de-a VIII-a ediție a festivalului SOMMERFEST RĂDĂUȚI – Muzica Comunităților se va desfășura anul acesta în perioada 10-14 august 2022.

Ca în fiecare an de la debut, festivalul valorifică spațiile culturale ale Municipiului Rădăuți: Casa Municipală de Cultură, Galeriile de Artă, Templul Mare Evreiesc – Sinagoga și Parcul Bogdan Vodă – transformat și anul acesta, la fel ca în ultimii doi ani, într-o adevărată scenă de concert.

Sunteți invitați la o nouă întâlnire cu muzica clasică în recitalul „Tradițional…german” susținut de pianiștii Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu la Casa Municipală de Cultură, în data de 10 august, de la ora 19, pentru a explora lumea muzicală în pași de dans, la patru mâini.

Cu „O chitară la statuie” vă dă întâlnire Costin Soare, unul dintre cei mai apreciați muzicieni români, vineri, 12 august, la ora 19.

În premieră în festival, „Jazz în Sinagogă” – cu violonistul Cristi Horia și chitaristul Sorin Romanescu, doua prezențe importante ale scenei românești de jazz, sâmbătă, 13 august, la ora 18.

Duminică, 14 august, de la ora 18, la Templul Mare Evreiesc îi puteți asculta pe violonistul Andrei Radu, chitaristul Costin Soare, pianiștii Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu alături de tânăra generație de artiști, participanți în perioada 10-13 august la MasterClass-ul de vioară, chitară, pian și muzică de cameră din cadrul SommerFest Rădăuți.

Accesul la concerte este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Directorul festivalului este Ovidiu FOCA, iar director artistic Corina RĂDUCANU.

Organizatori ai evenimentului sunt Primăria Municipiului Rădăuți, Casa Municipală de Cultură Rădăuți și Asociația Klavier ART, iar parteneri sunt Galeriile de Artă Rădăuți, Sinagoga Rădăuți.

Radio VIVA FM este partener media al evenimentului.

Înscrierile la MasterClass se fac pe adresa klavier_art@hotmail.com până la data de 8 august 2022.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2022/07/27/festivalul-folkever-revine-la-radauti/

 

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza