full screen background image

Sucevenii infectați cu COVID se pot adresa Centrelor de Evaluare

Direcţia de Sănătate Publică Suceava face apel la persoanele cu rezultat pozitiv la testul COVID să se adreseze pentru consultaţii, investigaţii şi tratament la Centrele de Evaluare şi nu Unităţilor de Primiri Urgenţe.

La Spitalul Judeţean Suceava acest Centru de Evaluare funcționează în corpul vechi, de luni până vineri între orele 8 – 11.

Spitalul Rădăuţi dispune de Centru de Evaluare de luni până vineri, între orele 12-14, sâmbătă și duminică între 8 – 9, la spitalul Fălticeni programul este de luni până vineri, între orele 14 – 15, iar la spitalul Câmpulung Moldovenesc de de luni până vineri, între orele 9 – 13, sâmbătă și duminică între 11 – 12.

În ultima perioadă, se înregistrează o creștere a numărului cazurilor de coronavirus, autoritățile județene făcând demersuri pentru suplimentarea paturilor pentru acești pacienți.

Persoanele care au primit confirmarea că sunt pozitive și au manifestări clinice ușoare trebuie să se adreseze medicului de familie pentru a primi medicația adecvată.

comments

comments