full screen background image
Proiect

Proiectul de extindere a Secției de Oncologie, mai aproape de realizare

Proiectul Consiliului Județean Botoșani de modernizare și extindere a Secției de Oncologie a mai trecut o etapă în cadrul procesului de avizare. Acesta a fost prezentat la Ministerul Dezvoltării, unde a obținut avizul favorabil.
Echipa de proiect, reprezentanții Companiei Naționale de Investiții, cei ai Spitalului Județean „Mavromati” și ai firmei care au realizat documentația tehnică pregătesc dosarul de susținere a investiției în cadrul Consiliului Tehnico-Economic. Imediat ce va fi obținut și acest aviz, CNI va scoate la licitație acest proiect important pentru sistemul sanitar botoșănean.

Proiect în valoare de peste 6,6 milioane de euro

Proiectul de modernizare și extindere a Secției de Oncologie este o investiție majoră care presupune, pe lângă extinderea pe verticală cu încă un etaj a corpului de clădire existent, lucrări de reabilitare (termică, finisaje și instalații), recompartimentarea etajului I și conformarea secției la noua legislație în vigoare.

Lucrările de modernizare mai presupun redimensionarea instalațiilor electrice, termice, sanitare și de gaze medicinale pentru tot corpul de clădire, recompartimentarea întregii clădiri și asigurarea dotărilor necesare pentru Secția Oncologie.
Realizarea proiectului propus va duce la îmbunătățirea funcționării spitalului, optimizarea activităților prestate, creșterea capacității de satisfacere a nevoilor pacienților, a ponderii și calității serviciilor medicale acordate.

“Am promis că vom asigura botoșănenilor servicii de sănătate la stat ca la privat și demonstrăm că angajamentul luat nu a fost doar o vorbă în vânt. Vom folosi orice oportunitate se ivește pentru a atrage fonduri europene și guvernamentale atât de necesare dezvoltării județului nostru.” a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Vă recomandăm să citiți și:

Zilele Culturii Tradiționale. Zilele Chișinăului la Botoșani

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza