full screen background image

Ziua Porţilor Deschise pentru copii, la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava

Pe 21 iulie, la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava s-a organizat o activitate tip “Ziua Porţilor Deschise pentru copii”.

La eveniment au participat atât copiii din cadrul Aşezământului de copii “Sfântul Ierarh Leontie” din Rădăuţi, cât şi cei ai poliţiştilor de frontieră suceveni.
Copiilor le-a fost prezentată tehnica de mobilitate terestră, aparatura de supraveghere şi armamentul specific din dotare.

Totodată, în cadrul acestei activităţi, cei mici au avut ocazia să vadă exponatele aflate în incinta Sălii de Tradiţii a Poliţiei de Frontieră Suceava, respectiv uniforme militare vechi, precum şi alte obiecte utilizate de către grănicerii români.

Atracţia a fost câinele Rok, alături de care cei mici au putut face poze, dar şi autospecialele din dotarea Poliţiei de Frontieră, pe care au avut ocazia să le inspecteze.

La final, şeful Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar şef Cezar Călin Ciorteanu, le-a oferit copiilor baloane colorate, medalii şi diplome.

Pe 24 iulie se va sărbători Ziua Poliţiei de Frontieră.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2022/07/21/concurs-de-arta-murala-mesaj-pentru-ucraina/

 

 

 

comments

comments