full screen background image

Masked Wolf, cel mai iubit artist internațional de hip-hop al momentului, concertează în Iași, la nish feat. nuba

Vineri, pe 22 iulie, artistul australian Masked Wolf, unul dintre cei mai în vogă artiști din lume la momentul actual, concertează în Iași, la nish feat. nuba. Este cel mai așteptat show live al sezonului de vară, iar apariția lui pe scenă este râvnită de mii de oameni.

Masked Wolf (alias Harry Michael) s-a impus pe piața internațională ca fiind o forță puternică și pasionată a hip-hop-ului. Cu un sound aparte și inconfundabil, s-a instalat cu viteză în Top 10 Billboard, în topurile radiourilor internaționale și pe platformele digitale de streaming, a devenit viral pe TikTok și trending în online.

În 2018 a avut debutul independent cu „Speed Racer”, cu care a adunat milioane de vizualizări în Australia. După „Night Rider” și „Water Walkin”, a lansat piesa „Astronaut In The Ocean” – scufundată într-un lirism sincer, recognoscibilă de la primele riff-uri. Grație refrenului cantabil, a ajuns în scurt timp să fie coloana sonoră a peste 350.000 de videoclipuri pe Tik Tok. Explozia piesei a fost alimentată la începutul anului 2021 cu sprijinul lui Patrick Mahomes, fundaș al Kansas City și campion Super Bowl, care a integrat piesa acestuia într-o postare pe Instagram. În scurt timp, a adunat sute de milioane de vizualizări și a urcat în topuri.

Piesa „Astronaut In The Ocean” a jucat un rol important în ascensiunea artistului, însă crezul lui este alimentat de faptul că munca continuă a fost cheia succesului său. Și-a dorit să articuleze prin muzica lui un mesaj care să ajungă cât mai amplu în lume, să fie cât mai valid și valabil din punct de vedere internațional. „Este întotdeauna important pentru mine să spun ceva cu muzica mea, chiar dacă mesajul mai profund este ascuns în interiorul a ceea ce sună ca o melodie distractivă și optimistă.”, a declarat artistul australian.

Adunând peste un miliard de difuzări și vizualizări ale pieselor sale, artistul dezlănțuie o tornadă de adevăruri și emoții personale în fiecare dintre producțiile lui.

Masked Wolf a concertat pentru prima dată în România la finele anului 2021, iar în acest sezon estival se întoarce într-un tur în 4 orașe din țară: Iași, Timișoara, Oradea și Mehedinți.

Ne bucurăm să putem aduce în fața publicului nostru un artist cu care să rezonăm în profunzime în valori și căruia să-i admirăm activitatea atât pe scenă, cât și în afara ei. E o ocazie grozavă să ne acordăm cu toții la sinceritatea și deschiderea lui care vibrează atât de profund în toate piesele produse. Masked Wolf va fi, cu siguranță, senzația acestui sezon.”, menționează Anca Floroiu, PR & Event Manager la nish feat. nuba.

Concertul Masked Wolf va avea loc pe 22 iulie, începând cu orele 20:00, la nish feat. nuba (Telegondola 2, Ciric, Iași). Biletele vor putea fi achiziționate de la intrare, în seara evenimentului.

***

Eveniment organizat cu sprijinul Forward Agency și Global Records.

Mai multe informații pot fi găsite pe paginile de Facebook și Instagram ale locației.

comments

comments