full screen background image

Titularizare 2022: un candidat a fost eliminat

Titularizare 2022: La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor  didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, desfășurată miercuri, la Botoșani s-au prezentat 432 de candidaţi din cei 574 candidați care și-au validat dosarul de înscriere.  Au absentat de la proba scrisă 89 de candidați. Din totalul candidaților prezenți, 52 de candidați s-au retras din motive personale, iar un candidat a fost eliminat din examen (avea asupra sa un dispozitiv de comunicare la distanță). Candidatul eliminat pentru tentativă de fraudă nu va fi repartizat pe posturi didactice/catedre, în anul școlar 2022-2023.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedicat

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 19 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani  și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Eventualele contestații se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 19 iulie, după afișarea rezultatelor, și 20 iulie până la ora 12:00. 

Rezultatele finale se vor afișa în data de 27 iulie 2022.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședință publică, organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în data de 29 iulie 2022. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la proba scrisă cât și la inspecția la clasă/proba  practică.

 Vă recomandăm să citiți și:

Arestați pentru înșelăciune cu valută falsă

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza