full screen background image

Festivalul „Zi-le de Watra” 2022, la Vatra Dornei

Organizația Tinerilor Dorneni (OTD) desfășoară, în perioada 28-31 iulie 2022, festivalul „Zi-le de Watra”, ce are ca locație dealul Runc, din municipiul Vatra Dornei.

Evenimentul se prezintă în fața localnicilor și a tuturor celor care doresc să ia parte la acesta, prin dinamism, originalitate și culoare.

 

 

Toate cele trei caracteristici sunt susținute de activitățile propuse în cele patru zile de festival.

Astfel, fiecare categorie de vârstă poate să se simtă inclusă și atrasă de spiritul viu al copilăriei și tinereții.

Printre aceste activități se pot enumera: proiecție de film în aer liber, plimbări cu trăsura sau bicicletele, competiții precum Exatlon, Paint Ball, Treasure hunt, Color Run, ateliere și jocuri diverse, seară de Folk, Karaoke.

Punctul culminant al festivalului este reprezentat de momentul lui Argatu&Moș Martin, care vor susține un concert pentru toți cei prezenți la locația menționată, alături de DJ Grimmex, care va aduce „Nostalgia” prin playlist-ul pregătit pentru una din cele două seri în care va fi prezent în fața publicului publicul.

Motivația acestei tinere organizații de a organiza voluntar un astfel de eveniment este crearea de activități și oportunități de divertisment, relaxare și deconectare de la cotidian, în principal pentru locuitorii Bazinului Dornelor, dar și pentru toți cei aflați în trecere, turiști sau toți cei interesați.

Dorian Dascălu, președintele Organizației Tinerilor Dorneni declară că: „Această ediție dorim să aducă cât mai multe persoane, atât din planul local, cât și cel regional, național, și, cine știe, poate chiar internațional, pentru a transmite energia, vitalitatea și frumosul locului, voluntarilor și a fiecărui element ce va alcătui întreaga experiență de festival. Deși suntem la început de drum, încercăm să mobilizăm și să dezvoltăm fiecare idee cu potențial de creștere atât a noastră, ca organizație, cât și a comunității, prin activități ce antrenează buna dispoziție a oamenilor. Încurajăm participarea la acest festival și urăm anticipat un „Bun venit!” plin de culoare, precum va fi și Zi-le de Watra!”

Evenimentul se află doar la a doua ediție, prima fiind organizată anul antecedent, la finalul sezonului estival, când OTD a reușit să aducă împreună un număr mare de persoane, al căror feedback a fost unul din factorii care au determinat continuitatea și dezvoltarea festivalului „Zi-le de Watra”.

Prețul unui abonament de acces pentru toate activitățile din cele patru zile de festival este de 35 de lei.

Mai multe detalii, inclusiv programul complet și informații despre activități, vor fi anunțate pe pagina evenimentului (https://fb.me/e/1UEJp833T), iar imagini de la prima ediție a festivalului se găsesc pe pagina de facebook a Organizației Tinerilor Dorneni (https://www.facebook.com/OTD-Organizatia-Tinerilor-Dorneni-100172478264764).

 

comments

comments