full screen background image
Autospeciala ISU Dorohoi

Autospecială de stingere nouă la Detașamentul de Pompieri Dorohoi

Autospeciala de stingere are o capacitate de 10.000 de litri de apă și este una dintre cele zece pe care Inspectoratul General pentru Situații de Urgență le-a recepționat și repartizat către mai multe inspectorate, printre care și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani.

Noua autospecială a intrat în dotarea Detașamentului de Pompieri Dorohoi.
Aceasta este destinată intervenției pentru stingerea incendiilor în mediul urban și rural, ce necesită cantități însemnate de substanțe stingătoare, punându-se accent pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere.
Acest tip de tehnică de intervenție face parte din totalul celor 200 de autospeciale de stingere cu capacitatea de 10.000 de litri achiziționate în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020.
Reînnoirea parcului auto rămâne în continuare o prioritate având în vedere că unitățile operative încă dețin tehnică de intervenție cu durată de exploatare depășită, iar serviciile oferite celor aflați în dificultate trebuie să se mențină la înalte standarde de calitate.

Vă recomandăm să citiți și:

Casele de tip familial „Hansel și Gretel” sunt aproape finalizate

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza