full screen background image

Campanie de colectare a deșeurilor electronice

Primăria Municipiului Dorohoi, organizează, în perioada 15 august – 15 septembrie, o campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice de pe raza unităţii administrativ-teritoriale.

Campania oferă dorohoienilor, persoane fizice, juridice, școlilor, instituțiilor publice, posibilitatea de colectare a deșeurilor electrice și electronice în baza unei solicitări ce va fi facută la numarul de telefon 0785554433, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 14:00, pe toată durata campaniei.

Deșeurile vor trebui scoase în fața porții casei sau blocului în urma programării telefonice a colectării, iar ridicarea acestora se va face GRATUIT.

Pe perioada campaniei, cetățenii care vor colecta și preda deșeurile de echipamente electrice și electronice vor beneficia şi de bonusuri. În afara acestei campanii, cetățenii din Dorohoi au posibilitatea de a preda deșeurile electrice, electronice și electrocasnice la punctul fix de colectare amenajat în Str. 1 Decembrie, sediul SPL Dorohoi, în fiecare zi de luni pana vineri, în intervalul orar 12:00 – 16:00.

Vă recomandăm să citiți și:

Peste 69.000 de kg de deşeuri electrice, colectate la Iași

Agenția pentru Protecția Mediului a decis închiderea depozitului de deșeuri de la Stăuceni

comments

comments