full screen background image

Coriolan | Făurar de fericire pe frecvențele VIVA FM

Luni, 6 iunie, de la ora 13.00, pe frecvențele VIVA FM a început o nouă ediție a emisiunii Radio Reporter cu Alina Batcu. Am început emisiunea cu povești despre oameni și proiecte numai bune de dat exemplu la radio.

Prietenii de la Coriolan au adus un făurar de fericire în studioul nostru din Iași, unde am povestit despre tendințele anului 2022  în materie de bijuterii, mai ales când multe cupluri se pregătesc de marele eveniment – NUNTA.

Detalii ne-a oferit Theodora Istrati, specialist marketing Coriolan. Emisiunea poate fi urmărită aici:

Povestea Coriolan

Brandul Coriolan s-a născut din dorința și ambiția de a putea oferi verighete, inele de logodnă și bijuterii de o calitate superioară și la un preț competitiv cuplurilor care hotărăsc să-și unească destinele. Din 1996, Coriolan este „Făurar de Fericire”, un artizan care a dat mereu valoare diamantelor și bijuteriilor din aur. Îmbinând tradiția și experiența, Coriolan și-a îndeplinit cu promptitudine promisiunile față de peste 150.000 de cupluri care s-au bucurat de inelele de logodnă și de verighetele făurite la Iași.

Pe parcursul anilor, brandul Coriolan s-a șlefuit precum un briliant, crescându-și notorietatea pe piața din România. Cu timpul, i s-au alăturat peste 100 de distribuitori la nivel național, care se bucură de experiența Coriolan, dăruind fericire mai departe. Crearea unei legături de durată cu distribuitorii, precum și cu clienții finali, este o prioritate pentru Coriolan. Noi am pus mereu accentul pe dezvoltare și inovație pentru a putea oferi cele mai frumoase și inedite bijuterii din aur.

Pentru a satisface cele mai arzătoare dorințe ale clienților, Coriolan oferă și posibilitatea realizării de proiecte personalizate. Crearea acestor bijuterii, după preferințele clienților noștri, ne ajută la consolidarea unei relații tot mai strânse cu iubitorii de bijuterii ce doresc să-și clădească fericirea alături de noi. Brandul Coriolan a devenit astfel un partener de încredere pe tot parcursul vieții.

Vă recomandăm să citiți și:

LIZ, la VIVA FM, cu noua piesă – Nimic Perfect

VIDEO | Sfaturi pentru o relație părinte – adolescent sănătoasă. Gabriela Hușanu, în direct la VIVA FM

comments

comments