full screen background image

Workshop-uri pentru pasionații de vin, la USV Iași

Facultatea de Horticultură a Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV), propune pasionaților de vin și iubitorilor de peisagistică, o serie de workshop-uri, menite să transmită informații, să formeze deprinderi și în același timp, să se relaxeze și să încânte participanții.

Fiecare workshop va avea durata de trei ore și va consta în prezentarea profesională a unor tematici de interes din domeniile abordate. Pasionaților de vin li se propune degustarea și caracterizarea unor vinuri reprezentative pentru regiuni viticole de reputație națională și internațională, iar iubitorilor de peisagistică inițierea în artă topiară (tăierea artistică a plantelor și crearea de sculpturi din acestea) și utilizarea, în scop decorativ, a unor specii vegetale.  

Primele două workshop-uri vor avea loc în data de 15 iulie 2022, în laboratoarele Facultății de Horticultură a USV Iași și vor avea ca tematică, pentru degustarea de vinuri „Particularități ale vinurilor Regiunii viticole a Dealurilor Moldovei.” iar pentru peisagistică “Utilizarea tehnicilor de artă topiară în amenajarea grădinii familiale.”

Workshop-urile se vor desfășura cu grupe de 10 participanți. Taxa de participare la un workshop este de 200 lei, iar data limită a înscrierilor, 1 iulie 2022. Pentru înscriere și informare privind programul și locațiile întâlnirilor, cei interesați sunt rugați să transmită email la adresa aphp2022@gmail.com

Vă recomandăm să citiți și:

Trafic record pe Aeroportul din Iași

„O lume de lumini s-a stins”. Moartea lui Eminescu în presa timpului

comments

comments