full screen background image
Ateliere

Ateliere muzical-creative la Biblioteca din Neamț

Ateliere muzical-creative în limbi străine, destinate copiilor cu vârste între 6 și 13 ani, vor fi organizate, luna viitoare, de Biblioteca Județeană Neamț.

Activitățile educative vor avea loc în perioada 4 iulie – 25 august  la Filiala de Carte Străină.

Scopul acestora este de conștientizare a diversității lumii în care trăim și de familiarizare a copiilor cu tradițiile și limba altor popoare, prin metode de educație non-formală.

Participarea este gratuită, pe baza permisului de bibliotecă.

Scopul acestor activități este de conștientizare a diversității lumii în care trăim, de învățare și familiarizare a copiilor cu tradițiile și limba altor popoare, prin metode de educație non-formală: muzică, joc și tehnici arts & crafts.
Copiii își vor dezvolta, astfel, viziunea asupra lumii, empatia, creativitatea, îndemânarea, precum și abilitățile lingvistice elementare, în sensul recunoașterii unei limbi străine prin sunetul ei specific.
Activitățile vor avea loc de două ori pe săptămână, în zilele de marți și joi, pe parcursul a 60 de minute/activitate, în intervalul orar 11.00 – 12.00. Participarea este gratuită, pe baza permisului de bibliotecă.

Înscrierea copiilor se va face la Filiala de Carte Străină.

Vor fi organizate patru grupe de câte maximum 12 copii/grupă. Fiecare grupă de copii va participa la 4 activități, pe parcursul a două săptămâni.

Ateliere

Vă recomandăm să citiți și:

Grădina cu ii la Muzeul de EtnografIE Piatra-Neamț

comments

comments