full screen background image

Spitalul de Pneumoftiziologie, noi reparații

Lucrări de reparații la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iași. Va fi refăcute pardoseala Ambulatorului de Specialitate (Dispensar), a Blocului Alimentar și de la Pediatrie.

A fost scos la licitație, pe Site-ul Electronic de Achiziții Publice, contractul privind efectuarea lucrărilor de reparații. Durata de execuție a acestora este de 5 luni calendaristice. De asemenea, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 iulie, ora 15:00.

Potrivit Consiliului Județean (CJ) Iași, la Ambulatoriul de Specialitate, pardoselile din vopsea epoxidică prezintă fisuri, crăpături și expulzare locală a șapei suport. Sediul spitalului- cladirea C1 a fost construit și dat în exploatare în jurul anului 1974. În cei 48 de ani de exploatare a instalațiilor sanitare, termice și electrice au apărut degradări ale acestora, cu pierderi de ape ce au condus la infiltrații în planșee și pereți, s-au format igrasie și pete de săruri.

Clădirea C5 – Pediatrie a fost dată în exploatare în jurul anului 1859. În urma duratei mari de exploatare a clădirii și a instalațiilor aferente, pardoseala realizată din gresie ceramică, ușile interioare din lemn, instalația sanitară, termică și electrică sunt degradate.

Vă recomandăm să citiți și:

Spitalul de Pneumoftiziologie, noi echipamente

Robot de dezinfecție ultramodern la Spitalul de Pneumoftiziologie Iași

comments

comments