full screen background image

Caravana de joburi VeoVan vine la Suceava!

Vineri, 17 iunie, în intervalul orar 10-18, eşti aşteptat la Universitatea “Ştefan cel Mare” pentru a trăi experienţa VEOVAN.

Evenimentul se va desfăşura şi sămbătă, 18 iunie, în acelaşi interval orar, la Iulius Mall.

“Te aşteptăm! Vino să trăieşti experienţa VEOVAN împreună cu echipa noastra! Îţi vom oferi toate informaţiile necesare pentru a avea o carieră de succes în comerţ internaţional!”, au transmis organizatorii.

Compania Veo Worldwide Services angajează vorbitori de limbi straine.

Cele mai căutate profile în orașul Suceava sunt cele ale vorbitorilor de limbă germană, poloneză, italiană, spaniolă, engleză şi franceză, cu sau fără experienţă profesională, întrucât ei beneficiază de un program extensiv de training și coaching timp de 6 luni, pentru a-si putea construi o carieră durabilă şi de succes în comerţ internaţional, ca buyeri sau prospectori.

Veo Worldwide Services îţi oferă ocazia de a face parte dintr-o echipă tânără, multiculturală, unită, în care cele mai importante atuuri sunt: curiozitatea, dorinţa de a te dezvolta şi de a fi cel mai bun, iar recompensele sunt pe măsură: călătorii în străinătate, bonusuri care pot depăşi şi de 5 ori salariul şi satisfacţia de a face parte dintr-o companie sustenabilă, care pune accent pe reducerea risipei de produse.

Domeniul principal de activitate al companiei sunt lichidările de stoc, respectiv achiziţionarea stocurilor nevândute ale furnizorilor din Europa și care reprezintă un blocaj, activitate realizată de echipa de achiziţii a companiei.

Pentru mai multe informatii şi pentru a avea posibilitatea de a vă alătura echipei Veo Worldwide Services, accesaţi link-ul https://www.veorecruiting.com/

 

comments

comments