full screen background image
Teatrul „Luceafărul”. Ultimele spectacole din sezon

Teatrul Luceafărul, ultimele spectacole din sezon

Săptămâna aceasta, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Luceafărul” din Iași vor susține ultimele reprezentanții din actualul sezon.

Pentru cei mici, sunt programate următoarele spectacole – Punguța cu doi bani (marți, 7 iunie, ora 17.30); Peștișorul de aur (miercuri, 8 iunie, ora 17.30); Rățușca cea urâtă (duminică, 12 iunie, ora 11) și Ursul păcălit de vulpe (duminică, 12 iunie, ora 18).

Pentru adolescenți și tineri, trupa Teatrului „Luceafărul” a pregătit un spectacol special, realizat în sistem silent disco – Pisica Verde de Elise Wilk (vineri, 10 iunie și sâmbătă, 11 iunie, orele 19).

În perioada următoare, Teatrul va participa și la două evenimente. Este vorba despre  Festivalul Internațional al Tinerilor Regizori de la Craiova și Stagiunea Teatrală Estivală de la Constanța.

„Avem o agendă foarte plină, cu proiecte provocatoare atât pentru public, cât și pentru artiștii noștri, cei doi poli ai actului teatral. A fost o stagiune bună, foarte bună, facem în curând și bilanțul ei cifric, iar pentru perioada imediat următoare avem multe la orizont, multe și spectaculoase”, precizează teatrologul Oltița Cîntec, directorul artistic al Teatrului Luceafărul.

Următoarele spectacole vor fi în luna august, când artiștii vor reveni din concediul de odihnă.

Sursa foto: Teatrul „Luceafărul”

Vă recomandăm să citiți și:

Teatrul Luceafărul, la trei festivaluri în luna mai

Teatrul Luceafărul din Iași joacă la New York

comments

comments