full screen background image

Asociația Rădăuțiul civic, premiată pentru sprijinul acordat refugiaților din Ucraina

În urmă cu o lună, pe data de 5 mai 2022, Asociația Rădăuțiul civic a fost distinsă cu Premiul special oferit de CeRe, la Gala Premiilor Participarii Publice, pentru sprijinul acordat refugiaților din Ucraina.

Sâmbătă, 4 iunie, în cadrul galei itinerante, distincția a ajuns la Rădăuți, fiindu-le înmânată rădăuţenilor de Anda Şerban, la depozitul de unde au plecat până acum 12 tiruri cu ajutoare umanitare către Ucraina, dar și multe alte transporturi de dimensiuni mai mici, în total peste 460 de tone.

Voluntarii Asociaţiei de la cortul din Siret au primit vizita celor doi reprezentanți ai CeRe, locul în care au fost efectuate peste 2.500 de ore de voluntariat de la debutul războiului din Ucraina.

“Le mulțumim tuturor celor care ne susțin pentru a continua acțiunile noastre de ajutorare, dar și pentru recunoașterea eforturilor voluntarilor noștri neobosiți ce își dedică timpul pentru a putea, împreună, să îi ajutăm pe cei ce au nevoie de sprijinul nostru!”, au transmis reprezentanţii Asociației Rădăuțiul civic.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2021/01/26/video-dimineti-animate-asociatia-radautiul-civic-duce-orasul-mai-aproape-de-era-digitala/

comments

comments