full screen background image

Concert caritabil la Centrul AGORA din Iași

Asociația Studenților și Absolvenților de Teologie Ortodoxă Asistență Socială (A.S.A.T.O.A.S) din Iași, organizează prima ediția a concertului caritabil “Cântecul faptelor bune”.

Luni, 6 iunie 2022, începând cu ora 18:00, toți ieșenii iubitori de folclor sunt invitaţi la Centrul de Evenimente AGORA din Iași (CUG), la un concert extraordinar de muzică populară.

Nume sonore ale folclorului românesc au dat curs invitației tinerilor din asociație și vor concerta la acest eveniment caritabil.

Dintre aceștia amintim: SURORILE OSOIANU DIN BASARABIA, MARGARETA CLIPA, CONSTANTIN BAHRIN, MARIA ȘALARU, SILVIA ZAGOREANU, MARIA COSTIOAIA, GRIGORIE GHERMAN, LUCREȚIA GOAGEA, FLORENTINA VEZATIU, REMUS FANDARAC.

Cântecul autentic românesc, dansul tradițional, portul nostru moștenit din străbuni și plăcintele “ca la bunica acasă”, vor oferi tuturor celor prezenți sentimentul unei seri autentice românești.

Ne propunem ca toți cei prezenți să-și creeze amintiri de neuitat, să aibă parte de un moment în care să se poată bucura așa cum o făceau străbunii noștri, să se întâlnească cu oameni cu care au în comun dragostea pentru folclorul autentic.

Artiștii, slujitori ai folclorului românesc de pe ambele maluri ale Prutului recunoscuți la nivel național, vor înfrumuseța această seară prin momente artistice unice pentru ieșeni și vor arăta frumusețea cântecului popular autentic.

Scopul evenimentului este acela de a ajuta familia Vieriu din localitatea Vânători, comuna Popricani, județul Iași, familie monoparentală, în care un tată își crește singur cei patru copii minori.

Mai multe detalii despre această familie puteți afla accesând unul dintre următoarele link-uri:

https://doxologia.ro/asociatia-studentilor-absolventilor-de-teologie-ortodoxa-asistenta-sociala-organizeaza-o-campanie
https://infoiasionline.ro/asatoas-iasi-organizeaza-o-strangere-de-fonduri-pentru-un-tata-care-isi-creste-singur-cei-patru-copii/123031/

Pentru mai multe detalii despre acest eveniment, puteți apela 0756 277 365 – Pr. Andrei Mocanu, coordonatorul evenimentului ,,Cântecul faptelor bune”.

Persoanele care doresc să fie alături de membrii asociației și să contribuie la sprijinirea acestei familii, la șansa pentru un viitor bun pentru acești copii, o pot face prin donații directe în unul dintre conturile asociației cu specificarea Ajutor pentru familia Vieriu.

Cont în RON deschis la Banca UniCredit Bank

RO93 BACX 0000 0019 8981 6000

Titular: Asociația Studenților și Absolvenților de TOAS.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2022/05/31/modele-din-ucraina-pe-catwalk-ul-de-la-iasi/

 

 

comments

comments