full screen background image
Eveniment

Eveniment la Ipoteşti după doi ani de pandemie

Eveniment așteptat de locuitorii comunei Mihai Eminescu, dar și de botoșănenii din alte localități, în egală măsură, festivalul “Floare Albastră” a făcut ca stadionul din Ipotești să devină, în acest weekend, neîncăpător.

Cea de-a XIII-a ediție a manifestării, organizată după doi ani de pauză cauzată de pandemie, a adunat sute de oameni dornici de distracție.

Primăria comunei Mihai Eminescu și primarul Verginel Gireadă le-au oferit două spectacole de înaltă ținută.

Sâmbăta a fost dedicată tinerilor. Pentru ei, pe scenă au urcat mai întâi câțiva interpreți locali, după care  seara a devenit explozivă datorită  celor două artiste célèbre care și-au încântat fanii cu hiturile lor: Lidia Buble și Irina Rimes, cea din urmă într-un concert LIVE de excepție, care a adus publicul în extaz.

 Duminică folclorică

A doua zi a Festivalului a început cu “Nunta de aur”. Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu au sărbătorit cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, respectiv cele care s-au căsătorit in anii 1970, 1971 sau 1972.

Un eveniment la care au participat prefectul Sorin Cornilă și deputatul Costel Șoptică. Cu acest prilej, edilul a exprimat recunoștința și respectul față de tot ceea ce au făcut seniorii pentru comunitate și le-a oferit, în plus, un concert cu îndrăgita orchestră “Lăutarii”dirijată de maestrul Nicolae Botgros. Și-au dat concursul și câțiva interpreți de marcă ai muzicii populare românești.

Vă recomandăm să citiți și:

ARTIȘTI ROMÂNI PENTRU ARTIȘTI UCRAINENI. SPECTACOL CARITABIL LA TEATRUL “MIHAI EMINESCU” DIN BOTOȘANI

comments

comments