full screen background image
canotoare

Canotoare din Botoșani medaliate cu aur la Europenele U19 din Italia

Canotoarele sunt pregătite de trioul format din Iulia Bulie, George Bulie și Bogdan Bulie.

Lotul de Juniori al Federației Române de Canotaj a obținut 3 medalii de aur, 1 medalie de argint și 1 medalie de bronz în Finalele A ale Campionatelor Europene de Juniori de la Varese (Italia). România a participat cu 11 echipaje, însumând 43 de sportivi, și s-a clasat pe locul 1 pe națiuni după numărul de medalii de aur câștigate.
Din echipajele care au câștigat titlul european au făcut parte sportivele legitimate la secția de canotaj a Clubului Sportiv (CS) Botoșani, Andreea Petraș și Delia Mirabela Gradinaciuc.

Sportiva Andreea Petraș a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în proba de 8+1, din echipaj făcând parte și Narcisa-Florentina Măgură, Cosmina Alexandra Grigore, Iuliana Isabela Boldea, Beatrice Piseru, Denisa Cristina Ailincăi, Felicia Maria Mihai, Andra Elena Filote, Irina Lucia Andreea Despa, româncele impunându-se în faţa bărcilor din Italia şi Ucraina.

Delia Mirabela Gradinaciuc  a făcut parte din barca de patru vâsle feminin, alături de Andreea Todirică, Iulia Valentina Nedelcu şi Ana-Maria Matran.

 

Vă recomandăm să citiți și:

Loredana Toma – Cel mai bun halterofil al anului 2021 la feminin

comments

comments