full screen background image

Încă un tramvai Bozankaya, pregătit pentru Iași

Cel de-al șaselea tramvai Bozankaya, construit pentru Iași, a ieșit din fabrica Ankara și va ajunge în Depoul Companiei de Transport Public (CTP) Iași în cursul săptămânii viitoare.

Primele trei vagoane de același tip au fost primite în lunile septembrie, octombrie și decembrie ale anului trecut, iar al patrulea și al cincilea au ajuns la Iași la începutul lunii trecute.

După realizarea ultimelor teste și instruirea vatmanilor, aceste tramvaie vor ieși la stradă în cursul lunii viitoare. Celelalte 10 tramvaie vor ajunge la noi în cursul acestui an.

Al șaselea tramvai Bozankaya

Al șaselea tramvai Bozankaya

Ca și tramvaiele PESA care circulă deja în Iași, cele 16 tramvaie Bozankaya au o lungime de 30 de metri și o capacitate de transport totală de aproximativ 270 de locuri. Tramvaiele au podea joasă și sunt echipate cu instalație de aer condiționat, instalație de încălzire corespunzătoare pentru sezonul rece, sistem de numărare a călătorilor, instalație audio – video în interior, anunțuri vocale exterioare în stații, instalație pentru echipamentele de ticketing etc.

Vă recomandăm să citiți și:

AUDIO | Linia de tramvai 102, prilej de dispute

Al treilea tramvai modern Bozankaya este în drum spre Iași

comments

comments