full screen background image

Iașul se transformă în capitala gamingului

Unii dintre cei mai populari gameri și streameri profesioniști din România vin la Iași, în perioada 27 – 29 mai, pentru marea competiție 1vs1, găzduită de Sala Sporturilor, la care sunt așteptați toți pasionații de gaming. Organizat de Nexus, în cadrul Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, City Kings îi va aduce în capitala Moldovei pe Jaxi, Alexa, Palash și Imogen, care vor fi prezenți și la o sesiune de meet & greet.

În plus, Vodafone Good Gaming League i-a invitat special pentru City Kings, de la Iași, pe Gannicus și Mădălin, alături de Alexa si Jaxi. Fanii vor avea, astfel, ocazia să- învingă pe gamerii lor preferați, în cadrul unor sesiuni 1vs1 și să interacționeze cu aceștia.

JaxiTV a făcut pasul de la gamer profesionist la streamer de succes, reușind să își păstreze „esența” în orice etapă prin care a trecut în esports. Cu o comunitate puternică în spate, care îl urmează încă de când juca în mod constant CS:GO, Jaxi a reușit să facă tranziția spre un creator de conținut apreciat și a strâns, în ultimii ani, două titluri importante: Creatorul de conținut al anului, Cel mai bun stream și Cel mai bun video de gaming

AlexaTV, una dintre cele mai cunoscute streamerițe din România, reușește să își antreneze constant comunitatea numeroasă de pe YouTube și Instagram, cu pasiunea ei pentru CS:GO și pentru conținut video. Streamerița a obținut premiul de Cel mai bun video al unei creatoare de conținut la activ. 

Palash sau „mânuța bionică”, așa cum este cunoscut printre urmăritorii săi virtuali, este la rândul lui unul dintre cei mai talentați streameri din România. Acesta își atrage audiența prin intermediul jocului CS:GO, reușind, de-a lungul timpului, să surprindă prin multiple highlighturi și prin numeroase live-uri caritabile. În cadrul acestora, alături de cei de la Nexus, a reușit să strângă sume importante de bani pentru cauze vitale sau pentru oameni cu probleme.

Ultimul nume confirmat în cadrul City Kings este Imogen, streamer, gamer, comediant. Acesta se poate lăuda cu o comunitate puternică ce îl apreciază și susține pe toate platformele de social media, dar mai ales pe YouTube, unde este urmărit de sute de mii de fani.

City Kings, organizat de Nexus, în cadrul RCW 2022, este conectat de Vodafone și susținut de Lenovo, Red Bull și Rodotex. Detalii despre eveniment pot fi găsite aici.

Vă recomandăm să citiți și:

AUDIO | Romanian Creative Week 2022. Irina Schrotter: „Re:start România pleacă anul acesta de la Iaşi”

Lasă-te descoperIT în cea de-a XIV-a ediție ITFest

comments

comments