full screen background image

Spike și Robin and the Backstabbers, la Iași

Spike și trupa Robin and the Backstabbers sunt ultimele două nume-surpriză anunțate de organizatorii CATEDRAL, festivalul de muzică și arte vizuale cu un line-up curatoriat de Summer Well, care se va desfășura în Grădinile Palas din Iași, în perioada 20 – 21 mai.

Rapperul Spike, cu milioane de fani în țară și peste hotare, și Robin and the Backstabbers, formație cunoscută în zona de pop rock și rock alternativ, se vor alătura, astfel, listei CATEDRAL, care cuprinde unii dintre cei mai populari artiști români și străini ai momentului: Milky Chance, Sevdaliza, Theophilus London, Disco Sigaretta, Alexandrina, Moonlight Breakfast, Dimitri’s Bats, Zimbru, CS84, Cassia. 

În ambele zile ale festivalului, porțile CATEDRAL se vor deschide pentru public începând cu ora 15.00, iar concertele se vor desfășura până la miezul nopții. Vineri, 20 mai, în prima zi de festival, vor concerta: CS84, Zimbru, Alexandrina, Theophilus London, Sevdaliza, Robin and the Backstabbers și Spike. Sâmbătă, 21 mai, vor urca pe scenă Disco Sigaretta, Dimitri’s Bats, Moonlight Breakfast, Cassia și Milcky Chance.

Detalii despre festivalul de la Iași pot fi găsite pe www.catedralmusicfestival, iar interviuri cu declarații oferite de o parte dintre artiștii care vor cânta la CATEDRAL pot fi citite aici: https://romaniancreativeweek.ro/interviu-marturii-in-premiera-ale-artistilor-care-vin-la-catedral/

Vă recomandăm să citiți și:

Concert extraordinar de folclor în interpretare coral-instrumentală

Primul concert în memoria lui FREDDIE MERCURY

 

comments

comments