full screen background image
bursa

Bursa Generală a Locurilor de Muncă are loc pe 20 mai

Bursa Generală a Locurilor de Muncă, cel mai important eveniment public de recrutare din județul Botoșani, va avea loc în data de 20 mai 2022.

Potrivit reprezentanților AJOFM, evenimentul își propune să reunească, pe de o parte angajatorii, în vederea prezentării ofertei cu locurile de muncă vacante precum și condițiile de acces, iar pe de altă parte persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă cu scopul includerii pe piața muncii a persoanelor neocupate.

Botoșănenii aflați în cătarea unui loc de muncă se vor prezenta începând cu ora 9.00, în incinta SĂLII POLIVALENTE “ELISABETA LIPĂ” din str.Vânători nr. 15A din Municipiul Botoșani.
Agenții economici interesați pot transmite la următoarea adresa de e-mail florin.pricop.bt@anofm.gov.ro confirmarea de participare și lista cu locurile de muncă vacante.

Eveniment național

Bursa Generală a Locurilor de Muncă se organizează  la nivel naţional, la nivelul agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă.
Acțiunea se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.
Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.
Participarea la acest eveniment este gratuită.
bursa

22 angajați pe loc în 2021

Cel mai recent eveniment de acest fel a fost organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani în luna iulie 2021. Atunci au fost vizate două domenii cu cel mai mare deficit de personal: confecții și construcțíi.

În total au participat 31 de agenți economici care au pus la dispoziție 578 de locuri de muncă și 215 persoane aflate în căutarea unui job.

Dialogul direct dintre cerere și ofertă pe piața muncii a avut ca rezultat selectarea în vederea ocupării unui număr total de 76 persoane care vor participa în perioada imediat următoare la probe de lucru la sediul angajatorilor.

22 de persoane au fost încadrate pe loc în următoarele ocupații: lăcătuș mecanic, tehnician devize măsurători în construcții, muncitor necalificat montare piese, muncitori necalificați în spargerea și tăierea materialelor de construcții, muncitori necalificați la demolarea clădirilor, ifronist, zugrav, zidar roșar tencuitor, modelier confecții .

 

Vă recomandăm să citiți și:

18 CONDUCĂTORI AUTO PRINȘI BĂUȚI LA VOLAN

comments

comments


TAG