full screen background image

„Ukrainian Dream”, eveniment internațional în Suceava

De Ziua Victoriei asupra nazismului în al Doilea Război Mondial, în data de 8 mai, la ora 17.00 la Esplanada Casei De Cultură – Suceava, România, sute de pietre din pământul ucrainean, inclusiv din orașele bombardamentelor, vor fi așezate de copiii refugiați sub forma unei hărți a Ucrainei.

Pietrele le vor aminti copiilor și părinților lor despre Ucraina și visul lor personal. Fiecare vis al lor le poate întări țara după război.

Aceste vise vor fi reprezentate de un model ucrainean de 15 ani din orașul Vasylkiv, regiunea Kiev, într-o ținută special croită de culori patriotice. Copiii ucraineni, inclusiv refugiați, vor transporta trena de 5 metri a rochiei. Va fi o zonă foto luminoasă cu un microfon deschis pentru copii cu povești scurte și visele lor.

Tot în program:

În cadrul acțiunii va lua naștere un nou cântec internațional bazat pe cuvintele copiilor prezenți. Idei pentru poezie pentru copii: rugăciune pentru pace; unitate; dragoste; lumina va birui întunericul – de la autorul și compozitorul spectacolului de talent caritabil din întreaga Ucraina „Visul de Crăciun”

https://fb.watch/aeTjyuYRKQ/.

Principala misiune a proiectului este crearea  single-urilor pe poezii de către copii în vârstă de 6 ani la 16 ani.

Finala va cuprinde un imn creat special, interpretat de toți participanții la eveniment, inclusiv de copii talentați.

În plus:

Anul acesta, pe 24 februarie, copii-superfinaliști din diferite orașe ale Ucrainei au venit în finala proiectului „Visul de Crăciun”. Echipa de proiect a muncit mult, a implicat presa națională din Ucraina. Arta copiilor a fost la nivelul vedetelor țării. În loc de premiul final și de covorul roșu, au fost explozii de bombe. A fost infricoșător…

The finale will feature a specially created anthem performed by all participants of the event, including talented children.

Evenimentul este susținut de primăriile orașelor Suceava și Chernivtsi.

Vă recomandăm să citiți și:

Hey, Hey, Rise UP! – mesaj special pentru Ucraina!

Crucea Roşie Suceava continuă sprijinul acordat refugiaţilor din Ucraina

comments

comments