full screen background image

Johnny Depp, procesul-momentului de la Hollywood

Actorul Johnny Depp a deschis un proces de defăimare împotriva fostei șoții, Amber Heard. Aceasta l-a acuzat, în timpul procesului de divorț din 2016, de violență domestică.

Johnny Depp a depus mărturie marți, 19 aprilie, susținând că nu și-a bătut niciodată fosta soție.

Procesul momentului, Johnny Deep

Johnny Depp. Foto: BBC

Johnny Depp. Foto: BBC

„Adevărul este unicul lucru care mă interesează. Minciunile nu te duc nicăieri, dar minciunile construite pe minciuni se construiesc pe minciuni (…) Sunt obsedat de adevăr”, a precizat Johnny Depp.

Acesta îi cere, în instanță, fostei soții suma de 50 de milioane de dolari pentru defăimare, drept daune morale. Actorul a declarat în fața avocatului său și a celor prezenți la proces că nu a lovit-o niciodată.

Johnny Depp, interogatoriu

Johnny Depp a fost interogat de propriul avocat. Întreaga lui pledoarie a fost filmată. Acesta a povestit și despre cum era Amber Heard la începutul relației, dar și despre cât de brusc s-au schimbat lucrurile într-un an și jumătate.

Despre Johnny Depp

Johnny Depp este actor, scenarist, recizor, producător și muzician american. Acesta a câștigat Glogul de Aur și premiul Cel Mai Bun Actor. A ieșit în evidență în anii 1981, cu serialul 21 Jump Street. Johnny Depp este consider a fi unul dintre cei mai buni actori de fim pe plan mondial. A experimentat succesul de box-office în filme precum Sleepy HollowPirates of the Caribbean: The Curse of the Black PearlCharlie and the Chocolate FactoryAlice în Wonderland.

Filmele lui Johnny Depp au avut încasări de peste 3.2 miliarde de dolari în box-office-ul american și peste 8 miliarde pe plan mondial. Seria Pirații din caraibe a strâns 3 miliarde, Alice în Wonderland 1 miliard, Charlie and the Chocolate Factory 474 milioane.

Vă recomandăm să citiți și:

Ana Pascu, legenda scrimei românești

Gilbert Gottfried, vocea copilăriei

comments

comments