full screen background image

Ministrul Sănătății, situaţia din China vs Europa privind pandemia

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat marți, 19 aprilie, că situaţia din China referitoare la pandemia cu noul coronavirus nu are legătură cu situaţia din Europa, unde aproape toate țările se află în zonă verde.

„Situaţia din China în ceea ce priveşte pandemia nu are legătură cu situaţia din Europa. Acolo circulă tulpina Omicron, care în România şi în regiunea Europeană OMS a circulat şi dacă vă uitaţi în toate ţările din această regiune s-a ajuns în Zona verde aproape în toate ţările”, a punctat ministrul Sănătății, într-o conferință de la Spitalul „Marie Curie”.

Ministrul Sănătății a răspuns la mai multe întrebări la sfârșitul Conferinței legate de semnarea Actului de prelungire a Acordului de cooperare în domeniul chirurgiei cardiovasculare pediatrice încheiat între Ministerul Sănătății, Grupul San Donato Italia, Asociația Bambini Cardiopatici nel Mondo Italia și Asociația Inima Copiilor din România.

Vă recomandăm să citiți și:

VIDEO | Ministrul Sănătății consideră necesară o perioadă de tranziţie pentru ca universităţile să treacă la cursuri în format fizic

VIDEO | Ministrul Sănătății a propus măsuri de relaxare în perioada imediat următoare

comments

comments