full screen background image

Un weekend dedicat iubirii la Târgul de Nunți Bucovina

În perioada 8 – 10 aprilie 2022, la Iulius Mall a avut loc XIV-a ediție a evenimentului Târgul de Nunți Bucovina. Am deschis târgul optimiști, mai ales că ne-a fost dor să ne vedem fără restricții, echipa radio Viva FM a fost alături de expozanți și de cei prezenți.

 

 

 

 

 

 

 

O ediție plină de surprize la Târgul de Nunți Bucovina

La eveniment au participat 27 de companii, care au prezentat cele mai noi tendințe din domeniu. Vizitatorii au găsit rochii de mireasă, costume, verighete și bijuterii, mărturii și invitații, aranjamente și buchete florale, decoruri, torturi, prăjituri, servicii foto-video. Clienții au beneficiat de oferte speciale și au participat la o tombolă cu premii surpriză.

Târgul de Nunți Bucovina rămâne un eveniment de referință pentru regiunea de Nord-Est a țării și constituie o mare oportunitate pentru cei care sunt în punctul de a organiza unul din cele mai importante evenimente din viața lor, de a se întâlni cu furnizorii de nunți și pentru a vedea dacă aceștia sunt potriviți așteptărilor lor.

 

 

 

 

 

 

Magnificus Plaza una dintre cele mai spectaculoase săli de nunți din județ a venit la târg cu o ofertă specială, un discount de până la 15%.

Dorințele viitorilor miri au prins contur la Târgul de Nunți Bucovina

Casele de modă Mariage a Paris, Atelier Oana Stroici, My Bride și White Art au venit cu noile trenduri în materie de rochii de mireasă, iar Marian Istrate Tailoring a prezentat cele mai elegante costume pentru miri. Tot în cadrul târgului, au fost prezentate noutățile în materie de servicii foto-video de către: Konstantin Videography, Colțu’Vesel – Cabina foto, Smile Zone VideoBooth, VideoBooth, Glam Booth 360, Pro ADV Events, Mavi Studio, iar cei prezenți la târg s-au distrat realizându-și fotografii și filmulețe distractive.

Târgul de Nunți Bucovina

Târgul de Nunți Bucovina

Târgul de Nunți Bucovina

Au îndulcit atmosfera cu produse premium, reprezentanții Lapterra și Cofetăria Ambianța, iar cu sfaturi despre vinul potrivit pentru evenimentul perfect, au venit Domeniile Sâmburești & AQUA Carpatica, Cramele COTNARI și Crama Strunga. Companiile Cocktail Bar și Frappe Infussion Bra Events au răspuns pozitiv invitației și au venit cu sfaturi și recomandări pentru petrecerile private. Florăria Crystal, Maison Lush Candles, Indigo Cards, Florăria Exotica și Erika Art, Epic Candle Décor au fost prezenți cu oferte legate de invitații de nuntă și decorațiuni pentru evenimente speciale.

Târgul de Nunți Bucovina

Târgul de Nunți Bucovina

Târgul de Nunți Bucovina

Radio Viva FM a pus la bătaie un premiu în valoare de 1000 de euro servicii de promovare pentru un furnizor  din cadrul târgului.

Fericitul câștigător al premiului a fost Adrian Sălăgeanu de la Colțu’Vesel. Felicitări și nunți frumoase!

Targul de Nunti Bucovina s-a încheiat însă mai avem câștigători la tombolă de anunțat!

Urmăriți extragerea L I V E, pe #Facebook!
Ne vedem la anul cu o nouă ediție a evenimentului Târgul de Nunți Bucovina!

 

comments

comments