full screen background image

Compania Blue Air va deschide o nouă bază la Iași

Compania Blue Air va deschide o nouă bază la Iași.

Blue Air, cea mai mare companie aeriană ultra low-cost din România, a anunțat miercuri, 13 aprilie, deschiderea celei de-a patra baze din România – Iași. Vor fi introduse 2 aeronave noi și 11 rute ce leagă România de Europa.

Blue Air

Blue Air

Noua bază Blue Air

Noua bază Blue Air va livra în vara anului 2022 – două aeronave; până la 46 de zboruri pe săptămână și 11 rute direct noi + 12 zboruri de conexiune.

Pentru a sărbători deschiderea noii baze din Iași, Blue Air lansează campania Cumperi 1 bilet, Primesti 1 GRATUIT, valabilă doar astăzi pentru toate rezervările de minimum 2 pasageri, pentru călătorii în perioada 3 mai – 10 iulie 2022. Oferta este disponibilă pe aplicația mobilă Blue Air și pe website.

Noile rute operate de Blue Air

Noile rute din Iași, începând din vara acestui an, sunt:

 • Bruxelles (Zaventem);
 • Barcelona;
 • Paris (Charles de Gaulle);
 • Dublin;
 • Londra (Luton);
 • Dusseldorf;
 • Munchen;
 • Roma;
 • Heraklion;
 • Mykonos;
 • Zakynthos.

Suntem încântați să anunțăm deschiderea noii noastre baze din Iași, care va oferi o conectivitate sporită prin cele două aeronave poziționate la Iași, 46 de zboruri săptămânale și 11 rute noi, legând IAȘIul cu destinații cheie, precum Londra, Paris, Dublin, Barcelona, Dusseldorf, Bruxelles pe tot parcursul anului. Blue Air se angajează să-și consolideze în continuare poziția în Iași prin extinderea rețelei sale la 25 de destinații și prin pozitionarea a patru aeronave Boeing 737-MAX-8 în Vara 2023. Pentru a sărbători, desfășurăm astăzi campania Cumperi un bilet și primești unul gratuit, valabilă pentru minimum două persoane care călătoresc spre/din Iași”, a declarat Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Conferință de Presă- Planurile Blue Air pentru Aeroportul Iași

Conferință de Presă: Planurile Blue Air pentru Aeroportul Iași

„Ne bucură planurile Blue Air pentru Aeroportul Iași”

Ne bucură planurile Blue Air pentru Aeroportul Iași. Vom inaugura baza aeriană în această vară, vom călători spre noi destinații, iar de anul viitor vom regăsi în rețeaua de rute și mai multe zboruri operate de Blue Air. Suntem siguri că noile rute vor fi bine primite de pasagerii noștri, pentru că există cerere mare. Aeroportul Iași este al doilea aeroport regional din țară, ca număr anual de pasageri, și fiecare companie parteneră care investește la Iași contribuie direct la creșterea traficului. Odată cu lansarea noilor destinații Blue Air și conectarea regiunii cu hub-uri aeriene și centre importante, ne vom menține pe un trend ascendent în ceea ce privește mobilitatea. Am încheiat luna martie cu un număr de 120.000 de călători, o cifră mai mare decât cea înregistrată înainte de pandemie, în primul trimestru al acestui an am înregistrat 220.000 de călători, iar cu aportul Blue Air vom reuși să depășim 1 milion de pasageri la finalul anului 2022. Creșterea bazei Blue Air, în 2023, se va realiza concomitent cu extinderea infrastructurii aeroportuare, când vom avea capacitate dublă de operare prin noul Terminal T4 și vom deveni mai atractivi pentru companii și călători. Blue Air este partenerul nostru tradițional, iar colaborarea noastră se bazează pe încredere. Mulțumesc conducerii Blue Air pentru susținerea dezvoltării Aeroportului Iași, din partea noastră existând toată deschiderea pentru o colaborare cât mai bună și de lungă durată”, a declarat  Romeo Vatră, Director General R.A. Aeroportul Iași.

Despre Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor. Cu o echipă formată din aproximativ 700 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 17 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Vă recomandăm să citiți și:

O nouă rută directă de pe Aeroportul Internațional Iași, operată de Blue Air

Blue Air anulează 64 de zboruri către Italia și Cipru

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza