full screen background image
vreme-rece

Vreme rece în întreaga țară. Informare meteo

Vreme rece în întreaga țară până joi dimineață, 14 aprilie.

Administrația Națională de Meteorologie a emis marți, 12 aprilie, o informare de vreme rece, valabilă la nivelul întregii, respectiv un Cod galben de intensificări ale vântului, ce vizează zece judeţe, pe parcursul zilei de miercuri.

Vreme rece de marți până joi

În intervalul 12 aprilie, ora 21:00 – 14 aprilie, ora 9:00, temperaturile minime vor fi preponderent negative şi se va produce brumă în nord-vestul şi centrul ţării. Vremea rece se va resimte și pe arii mai restrânse, în noaptea de marţi spre miercuri (12/13 aprilie) şi în regiunile vestice şi în zonele deluroase din restul teritoriului, potrivit meteorologilor.

Vreme rece. Cod galben de vânt puternic

Totodată, miercuri, în intervalul 10:00 – 20:00, va fi Cod galben de vânt puternic în Moldova, nordul Dobrogei şi nord-estul Munteniei. Temporar vor fi intensificări cu viteze de 55 – 60 km/h, iar pe arii restrânse rafalele vor depăşi 65 – 70 km/h.

Vreme rece și intensificări ale vântului, cu viteze de 45 – 55 km/h, se vor semnala şi în restul Munteniei şi al Dobrogei, iar, pe parcursul zilei de marţi, local în jumătatea estică a ţării.

Vă recomandăm să citiți și:

Iași. Expoziție cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Bianca Andreescu revine în circuitul WTA

comments

comments