full screen background image

Atac armat într-o staţie de metrou din New York

Marți, 12 aprilie, a avut loc un atac armat într-o staţie de metrou din New York. Mai multe persoane au fost împușcate. În acel loc, fiind găsite și dispozitive explozive, relatează media locale, citând surse din departamentul de pompieri, conform Reuters.

Atac armat într-o staţie de metrou din New York

Incidentul din New York s-a produs în cursul dimineţii, în staţia de metrou de pe Strada 36 din cartierul Sunset Park din Brooklyn, conform presei.

Despre atacul armat din stația de metrou din New York

Un purtător de cuvânt al poliţiei din New York a declarat pentru Reuters că forţele de ordine s-au deplasat la faţa locului. El nu a dat însă detalii despre numărul persoanelor asupra cărora s-a tras.

Departamentul de pompieri din New York spune că a răspuns la un apel de urgență care semnala fum la o stație de metrou și a găsit mai multe victime împușcate. Cel puțin 13 persoane au fost transportate la spitalele din zonă.

Mai multe imagini de pe rețelele de socializare arată momentul de după incidentul din stația de metro din New York. Se observă cum zeci de oameni, speriați, ies dintr-un vagon din care iese fum puternic. Unii dintre ei sunt răniți.

Sursa foto: Profimedia Images

Vă recomandăm să citiți și:

Premierul Belgiei, primit la Palatul Cotroceni

Vreme rece în întreaga țară. Informare meteo

comments

comments