full screen background image
cățelușă-politia-animalelor

O cățelușă, călcată cu autoturismul de către un șofer

Poliția Animalelor din Iași a demarat o anchetă după ce un șofer a călcat cu autoturismul o cățelușă. Necuvântătorul a fost adus la Spitalul Clinic pentru Animale din cadrul Universității de Științele Vieții (USV).

Cățelușa, accidentată de către un șofer

Pe o rețea de socializare a fost publicată o filmare în care se observă cum un bărbat scoate mașina din parcare, accelerează și trece peste o cățelușa care se află la mică distanță. După incident, acesta își continua drumul.

Cățelușă, accidentată de un șofer.

 Cățelușă, accidentată de un șofer

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Doi martori au luat patrupedul și l-au dus la un medic veterinar.

Polițiștii au efectuat verificări în legătură cu situația respectivă. În urma acestora a rezultat faptul că evenimentul ar fi avut loc la data de 9 aprilie, pe raza municipiului Iași. Cățelușa ar fi fost acroșată de un autoturism. Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au identificat autoturismul care ar fi accidentat patrupedul, în prezent efectuându-se verificări pentru stabilirea identității condcătorului auto, potrivit reprezentanților  Poliției Animalelor Iași.

Cățelușa are fracturi multiple de bazin. Doctorii susțin că șansele de supraviețuire sunt mici.

Vă recomandăm să citiți și:

Poliția Animalelor Iași a aplicat primele amenzi

Poliția animalelor a verificat adăposturile de câini din Botoșani

comments

comments