full screen background image

Life Dental Spa, clinica stomatologică din Iași unde nu simți durere

80% din persoanele din România care se confruntă cu afecțiuni dentare se tem să meargă la dentist. Sentimentul de panică îi stăpânește și pun emoțiile negative înaintea nevoii de a avea grijă de sănătatea orală, chiar dacă au o problemă serioasă.

Din păcate, un procent din ce în ce mai mare de persoane adulte care se confruntă cu probleme dentare amână vizita la dentist din cauza durerii. Probabil că și tu te numeri printre ei și programarea la medicul dentist îți provoacă neliniște. Fie că ai avut o experiență dureroasă în trecut, fie că suferi de odontofobie, nu mai este cazul să tot amâni vizita la stomatolog.

Durerea este motivul principal pentru care mulți oameni nu merg la dentist în mod regulat, iar acest lucru are un impact semnificativ asupra sănătății dentare a populației.

Frica de ace, de durere sau sunetele frezei dentare pot readuce amintiri neplăcute. Din acest motiv, clinica stomatologică laser Life Dental Spa Iași, situată pe Strada Nicolae Gane nr. 2, folosește o tehnologie care reduce considerabil durerea și îmbunătățește abordarea tratamentelor dentare: laserul dentar. Astfel, la Life Dental Spa Iași freza este înlocuită cu o lumină (laser) care lucrează asupra cavității orale a pacientului fără contact, fără vibrații sau zgomot și fără durere.

Dacă nu îți tratezi afecțiunile dentare la timp, acestea îți pot provoca dureri și, mai târziu, vei avea nevoie de tratamente complexe și costisitoare sau chiar poți ajunge la pierderea dinților. 

Deoarece, evident, idealul este să îți păstrezi propriii dinți, Life Dental Spa Iași are soluția optimă pentru a te face să scapi de durere și să îți creezi o altă viziune asupra tratamentelor dentare: laserul dentar. În plus, laserul dentar este un tratament sigur, cu o rată de succes de peste 95%.

Mai mult, laserul dentar s-a dovedit a avea siguranță ridicată în utilizare în comparație cu freza, în special atunci când este utilizat în tratamentul copiilor, datorită riscului redus de a provoca leziuni accidentale.

În timpul tratamentului, copiii pot închide gura accidental sau pot face mișcări bruște. Din acest motiv, laserul dentar le oferă medicilor dentiști pedodonți o precizie exactă. Combinând cea mai recentă tehnologie, laserul dentar, cu experiența profesioniștilor, clinica Life Dental Spa Iași le oferă pacienților ieșeni posibilitatea de a beneficia de tratamente eficiente cu rezultate optime.

Și tu ar trebui să poți profita de noile tehnologii de tratare a afecțiunilor dentare ale clinicii Life Dental Spa Iași! Terapia cu laser a adus multe îmbunătățiri în tratarea și îngrijirea diferitelor probleme ale cavității bucale.

Succesul laserului dentar în clinica stomatologică Life Dental Spa Iași se datorează în mare măsură invazivității reduse a acestui instrument, care a făcut posibilă reducerea considerabilă a unor inconveniente și efecte secundare legate de tehnicile învechite, de exemplu reducerea posibilității apariției infecțiilor bacteriologice și umflarea gingiilor. Puterea razei laserului dentar înlocuiește cu succes freza dentară, aducând eficacitate într-un mod absolut nedureros pacienților.

Răsfață-ți dantura cu Life Dental Spa Iași și vei avea parte de o experiență la cel mai înalt grad: 

  • tratamente stomatologice cu laserul dentar, minim invazive, fără durere, fără ace, fără freză;
  • recomandări preventive și personalizate din partea specialiștilor;
  • pe lângă investițiile în cele mai bune instrumente și materiale pentru a le oferi ieșenilor un serviciu stomatologic inovator, Life Dental Spa este inițiator în stomatologia biologica. Acest tip de stomatologie  tratează problemele dentare în contextul stării de sănătate generale a pacientului, a stilului său de viață și ia în considerare eliminarea cauzelor, nu doar tratarea simptomelor.

Iată câteva dintre avantajele laserului dentar:

  • laserul ajută în tratarea cariilor, tratamentul gingivitei, parodontozei, precum și în albirea dinților;
  • în operații, utilizarea laserului dentar reduce timpul de tratament și de coagulare, făcând recuperările mult mai rapide;
  • mai puține sângerări post-chirugicale;
  • lipsa durerii în timpul manoperelor;
  • în multe tratamente, anestezia nu este necesară;
  • menținerea vitalității dinților;
  • mai puține șanse de infecție, întrucât laserul dentar este steril, dar și bactericid, având proprietatea de a elimina bacteriile care produc boala;
  • stomatologia dentară cu laser este precisă. Prin deosebirea țesutului infectat de cel sănătos, rezultatele sunt favorabile, căci laserul dezinfectează și stimulează țesuturile, ceea ce permite o vindecare mai rapidă.

Ești gata să îți recapeți zâmbetul? Dacă îți dorești și tu o experiență dentară fără durere, vizitează Life Dental Spa Iași, str Nicolae Gane, nr2, zona Fundatie. Bucură-te de un nou concept în stomatologie!

comments

comments