full screen background image

#CONCURS

În perioada 24-27 martie AVON sărbătorește rujul! El este cel mai important accesoriu al femeii, cel care ne pune zâmbetul pe buze și ne dă încredere! Participă la concurs și poți câștiga la matinalul „Dimineți împreună”, din zilele de joi și vineri, pachete cu produse de înfrumusețare de la AVON. Spune-ne într-un comentariu la postarea de concurs de pe Facebook VIVA FM Iași/Suceava/Botoșani/Neamț care e produsul tău cosmetic preferat și ascultă matinalul pentru a afla dacă ai câștigat. Îți recomandăm să alegi pagina de Facebook în funcție de orașul în care te afli, pentru ca premiile să ajungă cât mai repede la tine. Așadar, care este produsul cosmetic de care nu te poți lipsi? Să fie oare parfumul, rimelul sau poate chiar rujul, sărbătoritul nostru din această perioadă?

Cu primăvara în suflet sărbătorim împreună zilele acestea un produs drag nouă: rujul! E uimitor cum un produs atât de mic, poate avea un efect atât de mare asupra noastră. Rujul înseamnă feminitate, atitudine și zâmbet, iar femeile care îl poartă transmit încredere, curaj și frumusețe. Tocmai din aceste motive AVON nu i-a dedicat doar o zi, ci mai multe. Hai să sărbătorim împreună rujul în perioada 24-27 martie și să-l purtăm cu încredere în fiecare zi!

Așteptăm comentariile voastre la postările de concurs de pe paginile de Facebook VIVA FM. Suntem curioși să aflăm care sunt produsele cosmetice de care nu vă puteți lipsi, dar și cine vor fi câștigătoarele campaniei! Succes!

Vezi toate produsele AVON online, în broșura digitală și comandă oricând ceea ce-ți place de AICI.

comments

comments