full screen background image

“Idei şi oameni” – Vrei să sari cu parașuta și să îți obții licența de parașutist?

Astăzi,în emisiunea “Idei și Oameni”, am discutat despre activitatea Paraşutiştii Aeroclubului României și despre cum se simte zborul cu parașuta și planorul printre norii țării noastre.

Invitați în studioul nostru au fost comandant Aeroclub Suceava, Andrei Gabriel, și comandant adj., Ciprian Drobotă.

Vrei să sari cu parașuta și să îți obții licența de parașutist? Îți dorești să faci parte din Echipa Romaniei de Acrobatie cu Planorul și să lupți pentru o medalie la Campionatele Europene sau Mondiale?

Au mai rămas 5 zile din perioada de înscriere la cursurile gratuite de planorism și parașutism!

Atât în 2019, cât și în 2021, România a fost Campioană Mondială la Acrobația cu Planorul!Aeroclubul României oferă cursuri gratuite dacă ai între 15 și 23 de ani neîmpliniți.

Este ultima săptămână de înscrieri pentru anul acesta, care se vor efectua exclusiv online aici:

https://aeroclubulromaniei.ro/articol/inscrie-te-acum

Cursurile sunt structurate în două module de pregătire, cel teoretic care va avea loc online în perioada februarie – aprilie şi cel practic (de zbor / salt cu paraşuta) care va începe în luna mai.

Cerinţele pentru admiterea la curs se află detaliate aici:
http://aeroclubulromaniei.ro/articol/informatii-cursuri-2022

Pentru paraşutism se vor efectua înscrieri, atât pentru elevi subvenţionaţi cât şi pentru contractanţi, în aerocluburile teritoriale: Arad, Baia Mare (Secţia Baia Mare şi Secţia Satu Mare), Brașov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Iași, Oradea, Pitești, Ploiesti, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Dacă vrei sa te simți liber, accesează link-ul https://aeroclubulromaniei.ro/articol/inscrie-te-acum , urmează toți pașii și spor la zbor!

comments

comments