full screen background image

#CONCURS

Școala Informală de IT și VIVA FM te încurajează să începi o carieră în domeniul IT! Suntem curioși să aflăm care este motivația ta pentru a urma un curs de introducere în IT și cum crezi că va arăta viitorul tău dacă vei face acest pas?

Completează formularul de concurs  și stai cu urechile pe frecvențele VIVA FM și ochii pe canalele noastre de comunicare online, căci nu exagerăm când spunem că premiile noastre îți pot schimba viața. În cadrul acestei campanii Școala Informală de IT oferă prin concurs norocoșilor câștigători cursuri de Introducere în IT, care le vor schimba cu siguranță viitorul, cel puțin din punct de vedere profesional.

Cursurile de Introducere în IT se desfășoară online și  ți se adresează ȚIE, fie că ești familiarizat cu domeniul IT, sau nu, fie că ești la început de drum sau ai deja o meserie și te gândești să explorezi și alte posibilități. Primul pas e simplu, iar cu Școala Informală de IT și următorii sunt la fel de simpli pentru că  ești ghidat de experiența a peste 170 de mentori practicieni. Cu Școala Informală de IT e ușor să o iei de la zero. Șansele sunt de partea ta atunci când mediul de învățare e flexibil și adaptat chiar și la programul unui angajat full-time, indiferent pe ce specializare din IT vrei să te dezvolți.

Școala informală de IT este un pionier în educația non-formală pe segmentul IT din România iar peste 6000 de absolvenți, peste 120 de companii partenere și peste 100 de mentori au avut și au încredere în posibilitățile create de programele de învățare și dezvoltare ale școlii. Dacă vrei să te convingi sau ești curios, intră pe www.scoalainformala.ro și începe să conturezi cariera ta în IT.

Petrece Diminețile Împreună cu noi pentru că în zilele de joi, o dată la două săptămâni, în cadrul matinalului extragem câte un câștigător pentru cursul de Introducere în IT oferit de Școala Informală de IT. Concursul se desfășoară în perioada 27 ianuarie-7 aprilie 2022, perioadă în care vom acorda 6 premii. E simplu să te înscrii. E și mai simplu să te gândești la viitorul tău. Completează formularul de concurs, bucură-te de frecvențele VIVA FM și anul acesta poate arăta diferit.

comments

comments