full screen background image

„Rebel”, cea mai nouă piesă a Roxanei

Roxana este un nume mare în industria muzicală, cu foarte multe proiecte la activ și cu multe realizări demne de menționat. Aceasta a fost component grup vocal trupa Smiley timp de trei ani, în anul 2019 a urcat pe scena Untold și, tot atunci, a participat și la Eurovision, Selecția Națională, alături de Mirela Vaida, ca parte grup vocal.

Colaborările ei au fost numeroase și importante, printre care se numără cele cu: Inna, Andra, Tudor Chirilă, Marius Moga, Ștefan Bănică și Monica Anghel. Mai mult decât atât, Roxana a avut o colaborare și cu Disney România, înregistrând voci pentru animații, printre care amintim: „Clubul lui Mickey Mouse”, „Frumoasa și Bestia”, „101 Dalmațieni”, “Peter Pan”, înregistrând și piese pentru coloana sonoră a „Happy Feet 2”.

Între timp, Roxana a stat de vorbă cu Cerasela la Viva Flash despre piesa Rebel, iar tu poți asculta discuția aici:

Piesa „Rebel” este una foarte specială pentru Roxana, deoarece are un mesaj extrem de puternic, despre dorința ei de a se exprima prin muzică exact așa cum este ea: „Textul, ca punct de pornire, a avut întrebările «Când bine înseamnă bine și când rău înseamnă rău? Care sunt reperele care stabilesc că ești normal sau că ești diferit? »”. Artista îndeamnă oamenii să se accepte așa cum sunt ei și să fie ei înșiși, fără a se lăsa constrânși de normele pe care societatea le impune, dar și fără să țină cont de părerile celor din jur.

„Consider că a fi rebel reprezintă, de fapt, forma fiecăruia de a se exprima, curajul fiecăruia de a se arăta exact așa cum este, de a-și arăta unicitatea, iar noua mea piesă subliniază că toate aceste acțiuni nu reprezintă așa cum s-ar eticheta imediat un act de răzvrătire, de rebeliune, împotriva cuiva sau a ceva, ci, mai degrabă, scoate în evidență forța interioară, curajul de a te expune în toate formele care te compun fără a avea teama de a te arata așa cum ești și de a te accepta în toate formele tale”, ne-a mai mărturisit Roxana. Dă-i un play și spune-ne cum ți se pare!

comments

comments