full screen background image

#CONCURSIAȘI

Salutare, dragii Moșului! Anul acesta, vă puteți întâlni cu Moș Crăciun în studioul foto din Copou- Arlechin.Studio, unde Moșul a poposit cu un sac plin de cadouri, printre care o ședință foto specială de familie alături de el.

Înscrie-te la concurs, parcurgând doi pași simpli:

  1. Trimite mesaj privat pe pagina de Facebook VIVA FM Iași cu o fotografie a scrisorii pe care cel mic a pregătit-o pentru Moș Crăciun.
  2. Fă o vizită Moșului la Arlechin.Studio împreună cu cei mici pentru a-i înmâna personal scrisoarea. Astfel, te înscrii automat în tombolă. Moș Crăciun abia așteaptă să citească dorințele voastre.

Extragerea câștigătorului are loc duminică, 19 decembrie, după ce Moș Crăciun primește toate scrisorile participanților.

De la mic, la mare, Moșul vă așteaptă la Arlechin.Studio, duminică, 19 decembrie cu scrisorile copiilor. Este nerăbdător să vă cunoască! Și, ca să vă aduceți aminte cu drag de această întâlnire, vă invităm să faceți și o fotografie, pe care puteți să o înrămați și lângă brad să o așezați.

Arlechin.Studio se află în Copou, pe Șoseaua Ștefan cel Mare și Sfânt, Nr. 11. În această locație găsiți o gamă variată de servicii și produse fotografice: sesiuni foto tematice, de produs/de eveniment; și printuri fotografice profesionale.

comments

comments