full screen background image

Sania lui Moș Crăciun este trasă anul acesta de elefanții de la CAR Flexicredit. Sub bradul VIVA FM, prietenii noștri au lăsat CADOURI cu PRODUSE LOCALE  pentru masa de sărbători. În perioada 9-17 decembrie matinalii VIVA FM intră în direct cu norocoșii câștigători din orașele în care CAR Flexicredit are sedii de lucru. Suceava, Botoșani, Iași, Pașcani, Roman sunteți cu noi? Așteptăm de la ascultătorii noștri din aceste orașe câte un mesaj la numărul de telefon 0737 500 300 cu textul CAR Flexicredit, orașul în care locuiesc și o urare frumoasă pentru cei dragi.

Ne aflăm în cea mai frumoasă perioadă a anului și suntem bucuroși să transmitem urările voastre de bine mai departe și să vă oferim cadouri. Inițiativa partenerului nostru, CAR Flexicredit, de a construi premii din produse locale este de admirat pentru că astfel ei susțin în același timp și comunitatea locală. Să ne amintim cu această ocazie și de producătorii locali pe care îi putem susține și noi la rândul nostru prin achiziționarea produselor pe care ei le realizează. De sărbători, CAR Flexicredit împrumută recunoștință pentru cei mai ascultători membri din comunitate.

Nu uitați de concursul nostru: avem de oferit cadouri cu produse locale, în fiecare zi de luni până vineri, în perioada 9-17 decembrie, la matinalul Dimineți împreună. Dacă sunteți din Suceava, Botoșani, Iași, Pașcani, Piatra Neamț, așteptăm mesajele voastre la numărul de telefon 0737 500 300 cu textul CAR Flexicredit, orașul în care locuiți și o urare frumoasă pentru cei dragi.

Mult succes!

comments

comments