full screen background image

#CONCURSIAȘI

VIVA FM împreună cu Life Dental Spa te provoacă la concurs! Trimite un mesaj privat pe pagina de Facebook VIVA FM Iași, în care să ne spui pentru ce servicii ai apela la clinica Life Dental Spa, dacă ai fi tu câștigătorul unui voucher în valoare de 300 lei. Acesta este premiul pe care îl punem în joc în fiecare zi de vineri, începând cu data de 19 noiembrie, timp de trei luni. Extragem câștigătorii la început de weekend și îi anuntăm în direct la emisiunea Viva Trafic.

Ai toate motivele să participi la acest concurs pentru că la Life Dental Spa specialiștii îți promit că nu vei simți durere. Clinica dispune de tehnologie de ultimă generație pentru tratarea efficientă a tuturor problemelor dentare de la carii, la implanturi, pâna la gingivită și chiar parodontoză. Una dintre cele mai noi și inovative metoda de tratament este laserul dentar. Acesta nu produce discomfort și are capacitatea de setare în funcție de gardul de sensibilitate al pacientului, fără a necesita anestezie în timpul tratamentului. Pe scurt, în ceea ce priveste sedința de terapie laser pentru tratamente stomatologice, laserul aduce niste beneficii majore: este înlăturat zgomotul frezei, astfel că pacienții sunt mult mai calmi, nu provoacă nicio vibrație, astfel că disconfortul dispare și cel mai important nu provoacă durere și astfel scade nevoia de anestezie locală.

Tot la Life Dental Spa poți opta pentru materiale (plombe, implanturi) non-toxice, BioCompatibile cu corpul uman. Lucrările protetice sunt realizate din materiale premium care dureză în timp și păstreză aspectul natural al zambetului. În plus, în lunile noiembrie și decembrie Life Dental Spa oferă consultații și planuri de tratament gratuite copiilor.

De pe site-ul clinicii- https://www.lifedentalspa.ro/ puteți afla mai multe detalii despre serviciile oferite la Life Dental Spa, echipa de medici, tratamente, testimonialele pacienților, oferte curente și multe altele.

Nu uita de concursul nostru, din fiecare zi de vineri, când punem la bătaie un voucher în valoare de 300 lei la clinica Life Dental Spa. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un mesaj privat pe pagina de Facebook VIVA FM Iași, în care să ne spui ce ți-ai dori să faci dacă vei câștiga acest voucher și cu puțin noroc mesajul tău poate fi extras câștigător.

Zâmbește!

comments

comments