full screen background image

Lemonade with Georgia lansează o piesă perfectă pentru toamna aceasta: Printre picături!

Lemonade with Georgia este un proiect nou apărut pe scena muzicală de la noi, fondat de către Georgiana Moraru și Marius Dobre. Aceștia lansează o piesă în ton cu anotimpul, perfectă pentru zilele de toamnă: Printre picături. Georgiana, solista proiectului, a cântat de-a lungul timpului alături de Hi-q și trupa Life on Mars și a legat colaborări cu diverse proiecte și artiști, printre care
menționăm trupa Bere Gratis.

Marius Dobre, producătorul și chitaristul proiectului, este unul dintre fondatorii cunoscutei trupe Bere Gratis, fost membru K-risma, și colaborator al mai multor proiecte cu artiști precum Gabriel Huiban, Julia Jianu și Phelipe. Parte a proiectului Lemonade with Georgia este și George Claudiu, percuționist talentat. Printre picături este cea de-a treia piesă semnată Lemonade with Georgia. Un cântec de toamnă, care vorbește despre încrederea oarbă și absolută pe care o manifesăm atunci când ne îndrăgostim.

Piesa ne îndeamnă să ne îndrăgostim în fiecare zi de oameni, de natură, de soare și de ploaia de toamnă. Piesa este realizată de Lemonade with Georgia, în colaborare cu Andi Banică, cel care aduce frumusețea poeziei în muzică.

comments

comments